Biografie laten schrijven. Uw eigen biografie of die over een geliefde.

Gedenkboekwerk.nl is er voor mensen die echt een uniek document of naslagwerk willen laten maken, in de vorm van een biografie. Een boek dat gaat over een leven waarin het verschil werd gemaakt, een leven vol gebeurtenissen en herinneringen. Een biografie die handvatten biedt om bepaalde momenten, hoe diepgaand of hoe eenvoudig ook, toegankelijk te houden of weer te maken. Om de goede en mooie herinneringen te laten herleven. Zowel met betrekking tot uw werkzame leven als in de privésfeer. Over een bedrijf dat u heeft opgebouwd of een organisatie waaraan u succesvol leiding gaf.

De geschiedenis, de levensloop, zowel privé als in het werkzame bestaan (carrière), zijn altijd persoonlijk en per individu ook uniek en daarom per definitie exclusief.
Tekstschrijver biografie

Biografie en levensmomenten

Mooie herinneringen, gedenkwaardige momenten. Mensen willen een prettig leesbaar verhaal met leuke anekdotes. Verhalen met ups- en downs, met successen en juist ook spannende momenten, vastgelegd in een boek. Het leven zoals het echt is of zoals het echt was. Zonder overdrijving maar ook zonder understatements. Waarachtige verhalen in een mooi boek met gedenkwaardige feiten. Vandaar ook de naam Gedenkboekwerk.nl

Bij Gedenkboekwerk.nl worden waardevolle levensmomenten (herinneringen) beschreven, die bepalend zijn geweest voor hoe iemand was, wat hij of zij betekende en voor de manier waarop er wordt teruggekeken op privéleven en carrière.

Gedenkboekwerk.nl is er voor mensen die er zelf geen tijd voor óf affiniteit mee hebben, om een dergelijk boek of biografie samen te stellen, maar die wél willen bijdragen aan de totstandkoming daarvan, met toegankelijke en unieke verhalen. Compleet met foto’s, met anekdotes, dierbare herinneringen of leuke weetjes, kenmerkende uitspraken en noem maar op. Op die manier wordt een biografie over de persoon die u bent of de persoon die u kent, een waardevol aandenken.

Met de persoonlijke interviews die ik u en degenen die een belangrijke rol in uw (arbeidzame) leven hebben gespeeld afneem, brengt u prachtige herinneringen weer aan de oppervlakte. Het zijn die momenten die u graag deelt met anderen via uw persoonlijke biografie.

Meer informatie / vrijblijvend gesprek

Vul onderstaand formulier en ik bel u binnen 24 uur voor overleg.

T:0528 - 23 12 56
M: 06 - 237 09 678
Laat dit veld hieronder leeg:

WAT VERTEL JE IN EEN BIOGRAFIE?

Het woord biografie is afgeleid van het Griekse woord Bíos, wat leven betekent. Feitelijk is een biografie een levensverhaal of verhandeling over het leven (de handel en wandel) van een specifieke persoon. Er is ook sprake van een ‘bio’ op social media als Instagram of LinkedIn. Dat is een beknopte en soms ook wel grappige toelichting op wie u bent en wat u onderscheidt van anderen. Een biografie gaat veel dieper in op de gebeurtenissen uit het leven van de persoon waarom het allemaal draait.

Een biografie laat u schrijven over uzelf of over iemand die bijzonder voor u is. Voor een geliefde en ook voor een dierbare overledene. Is er een mooier en duurzamer cadeau denkbaar dan een biografie of levensverhaal? Een warm en waardevol naslagwerk of een waarachtig in-memoriam, dat recht doet aan het bestaan van een dierbare?

Het kan echter ook gaan om een tastbare herinnering aan bijvoorbeeld een (bedrijfs)jubileum. Alles van waarde wordt opnieuw in het licht gezet en wordt minder kwetsbaar door het vast te (laten) leggen.
Schrijver gezocht biografie
Pieter Mulderij is naast een warme persoonlijkheid ook iemand die goed kan coördineren, die alles regelt van de afspraken met de te interviewen personen, het interviewen zelf en de uitwerking daarvan. Pieter Mulderij verstaat de kunst van het schrijven van persoonlijke verhalen. Verhalen met impact. Door goed te luisteren en betrokkenheid aan de dag te leggen, hoort hij ook tussen de regels door dingen die van belang zijn om een aansprekend (soms ook aangrijpend) verhaal te maken. Hij weet de te interviewen mensen op hun gemak te stellen en weet de lezer te raken met verhalen die er toe doen.Gedenkboekwerk.nl
-

0528 - 23 12 56

Privacy en cookieverklaring